Nieuwe lokale website wehelpen in DDFK!

Door: Kollumerland c.a (22-09-2017 12:15:25)

Binnen de DDFK gemeenten (Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a.) is een lokale wehelpen opgericht. Dat betekent dat deze wehelpen website zich allen richt op mensen die wonen in bovengenoemde gemeenten.

 

Wat is wehelpen?

Met wehelpen.nl kun je aangeven dat je best een keer iemand een handje wilt helpen. Of aangeven waar je zelf hulp bij kunt gebruiken.


Welke hulpvragen of hulpaanbod kan ik zoal op wehelpen zetten?
Hulp of aanbod bij: computers, financiën, tuinonderhoud, gezelschap, klussen, huishoudelijke hulp etc.


DDFK heeft een eigen lokale wehelpen website!
Binnen de DDFK gemeente is een lokale wehelpen website. Voordeel hiervan is dat hulpvragers en hulpaanbieders elkaar sneller kunnen vinden.
De website kun je hier vinden.


Ook kun je op wehelpen hulp voor iemand anders organiseren
Wehelpen biedt je een besloten, online omgeving met een agenda, een notitieblok en logboek zodat je samen iemand kunt helpen. Bijvoorbeeld je moeder die zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen en daarbij wat hulp nodig heeft. Of iemand die net uit het ziekenhuis komt en een hond heeft die uitgelaten moet worden. Op die manier kun je samen met bekenden via de website tijdelijk of wat langer zorgen voor een ander.


Aanmelden bij wehelpen
Aanmelden is gemakkelijk: je hebt alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf en bij voorkeur een foto toevoegt. Aanmelden kan hier.


Heb je vragen of hulp nodig?
Annet Boonstra is lokaal contactpersoon voor WeHelpen in de gemeenten Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel en Kollumerland c.a. (DDFK-gemeenten).
Heb je een vraag over de werking van de site? Of wil je weten hoe je WeHelpen binnen jouw organisatie kan gebruiken? Stuur een e-mail en je krijgt snel antwoord.
Mail naar: ddfk@wehelpen.nl